Ugens bogstav: H

Vi er nu nået til H og H har været helvedes svær at finde på, men jeg er endt med H for Herman – som i Thomas Herman, der siden 2008 har lagt navn til gourmetrestauranten, Restaurant Herman, en del af Nimb ved Tivoli i København. Thomas Herman er køkkenchef i restauranten og går absolute ikke på kompromis med smag og kvalitet. En tur på Restaurant Herman ligger, sammen med Restaurant Paustian, Søllerød Kro, Noma og Era Ora, øverst på min listen over spiseststeder jeg vil besøge, når jeg har fået sparet sammen til det! 

Thomas Herman er kogebogsforfatter; tidligere kok blandt andet på Restaurant Kong Hans Kælder, ved Falsled Kro og på anerkendte restauranter forskellige steder i Europa; og med sit nuværende arbejde indehaver af en Michelin-stjerne. Thomas skal eftersigende have logoet for Restaurant Kong Hans Kælder tatoveret på brystet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Ugens bogstav: H

  1. Din Far siger:

    Hej Karina

    Godt.

    Er der ikke noget med Kong Hans er gået konkurs/betalingsstandsning for ikke så længe siden?

  2. misskjeldgaard siger:

    Hej far… Det tvivler jeg på – har godt hørt rygterne, men tror ikke det er og ej heller bliver en realitet. Kong Hans er ejet af Grønlykke-familien, de samme som driver Falsled Kro, Løgismose (meget fremme i Netto), Nimb og Restaurant Herman – de er med andre ord et helt gourmetimperium og Kong Hans var deres første aktivitet, så tror (og håber) den vil bestå!

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s