Ugens bogstav: V

Sidste uges bogstav var V og det er V for vegetarprodukter. Der findes nogle forskellige vegetariske produkter, der går under navnet Quorn.

Svampeprotein er hovedingrediensen i Quorn. Det er lavet af et medlem af svampefamilien og er et vegetarisk protein af særlig høj kvalitet med et naturligt lavt fedtindhold og med få kalorier. Det har et højt indhold af kostfibre og essentielle aminosyrer samt er uden kolesterol og transfedtsyrer.

Quorn er sunde, alsidige og gode produkter, der er hurtige og enkle at tilberede i ovn, grill eller mikroovn – som man normalt tilbereder forskellige typer af kød. Man behøver endog slet ikke at tø produkterne op før brug – de kan tilberedes direkte fra fryseren.

Virksomheden bag Quorn er britisk og produktionen af Quorn startede tilbage i 1985. På hjemmesiden, www.quorn.dk kan man få inspiration til brug af Quorn – der er opskrifter samt beskrivelser af produkterne. Her kommer lige et dugfrisk stemningsbillede direkte fra hjemmesiden…

 

Jeg synes det ligner spaghetti med kødsovs MEGET! Mon vegetarerne kan smage forskel? Mon kødspiserne kan smage forskel?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s