Friturestegt øl – Hot eller Not?

I USA har en amatørkok udviklet en verdensnyhed, nemlig friturestegt øl – det er første gang nogen succesfuldt har friturestegt en væske. Og på grund af reglerne i USA, skal man være over 21 år for at få lov til af smage det specielle og interessante påfund – som jeg i hvert fald godt kunne tænke mig at smage!  

Den friturestegte øl er lavet ved, at øllet placeres i en lomme af salt dej (lidt lige som ravioli) og lægges i varm olie (375’C) i tyve sekunder – lige nøjagtig så lang tid, at alkoholen i øllet stadig bevares. Kombinationen af varm øl og dej skulle eftersigende være meget delikat og lækker. Opfinderen, Mark Zable har været tre år om at komme på ideen til tilberedningen af øllet og han er lige nu ved at tage patent på metoden.

Den friturestegte øl bliver først officielt afsløret i en konkurrence for friturestegt mad i Texas senere på måneden. Sidste år havde vinderen af konkurrencen fundet en opskrift på og mmetode til friturestegning af smør.

Den friturestegte øl er hidtil blevet fremstillet ved brug af Guinness, men opfinderen har planer om måske at skifte til en pale ale i fremtiden. Tidligere har Mark Zable opfundet retter som ‘Chocolate-covered strawberry waffle balls’ og ‘Jalapeño corndog shrimps’.

Hvad er din mening? Hot eller Not?

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Friturestegt øl – Hot eller Not?

  1. Mor siger:

    Hvornår skal vi smage det ???

  2. misskjeldgaard siger:

    Når vi tager en tur til Texas!

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s