Scones med chokolade og abrikoser

Aftenens kreation er, udover aftensmad, disse lækre scones med chokolade og abrikoser, som skal nydes til vores spejderledermøde i morgen aften:

image

  • Ingredienser til cirka 30-35 styks:
  • 400 g hvedemel
  • 200 g fuldkornsemmer- og speltmel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 60 g rørsukker
  • 220 g smør
  • 2 dl kærnemælk
  • 100 g hakket mørk chokolade
  • 100-120  g hakkede abrikoser

Tænd ovnen på 200 grader. Bland de to slags mel, bagepulver, natron og sukker i en skål. Skær smørret i små firkanter og smuldr dejen mellem fingrene til den er ensartet. Kom kærnemælk i dejen, så den hænger sammen. Ælt chokoladen og abrikoserne ind i dejen. Rul den ud i 2,5 centimeters tykkelse og skær den ud i runde stykker med et glas af passende størrelse. Stykkerne anbringes på en bageplade med bagepapir og bages i 20 minutter.

Mums, det er hvad nogle af jer kan glæde jer til i morgen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Scones med chokolade og abrikoser

  1. Marian siger:

    Mums hvor ser de lækre ud! De skal vist på mit fødselsdagsbord i maj hvor jeg har tøser til High Tea…

  2. madskriverier siger:

    Hej Marian
    Ja, det var måske en god ide…
    Sconesne blev hurtigt tørre, jeg anbefaler ekstra kærnemælk og kun knap 20 minutter i ovnen!
    De bedste hilsner om en god forårsweekend
    Karina

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s