Chokoladecookies med et tvist af morgenmad

Ja, det var, hvad det blev til og mums de er gode –  jeg nyder en lige nu sammen med min aftente!

Chokoladecookies med  morgenmad: grovvalsede havregryn og Choco rice crunch (Fairtrade og økologisk fra Urtekram).

  • Ingredienser til cirka 30 cookies:
  • 200 g blødt smør
  • 200 g rørsukker
  • 2 æg
  • 1 teske salt
  • ½ teske vaniljepulver
  • 2 dl havregryn
  • 125 g hvedemel
  • 1 teske natron
  • 50 g Choco rice crunch
  • 100 g mørk chokolade

– Smør og sukker røres sammen til det bliver luftigt. – Æg, salt, vaniljepulver og havregryn røres i. – Mel og natron tilsættes blandingen og der røres godt. – Chokoladen hakkes og tilsættes sammen med Choco rice crunch. – Dejen fordeles i klatter på en bageplade med bagepapir, de må ikke placeres for tæt (det blev mine, men ni klatter på hver plade virker passende), da de flader helt ud under bagningen. – Kagerne bages midt i ovnen ved 200’C i 10 minutter. – Afkøles til de er sprøde.

Mums… Nydes med en dejlig kop te eller kaffe!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 svar til Chokoladecookies med et tvist af morgenmad

  1. Far siger:

    Hej Karina

    Hvornår afleverer du smagsprøver her i Ejby, så vi kan variere morgenmaden?

  2. madskriverier siger:

    Far, de skulle jo ikke spises til morgenmad… Jeg har en portion med i hytten i aften, så du kommer bare forbi!

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s