Mere om Græskinspireret Yoghurt

For et par uger siden skrev jeg om Naturmælks Græskinspireret Yoghurt (se her)! Vi har ovenikøbet været så heldige, at “mejeri” (fagblad for mejeribranchen i Danmark) i marts havde tema om innovation og fandt det interessant at skrive om vores Food Architect-forløb og -outcome!

Her kan artiklen og hele temanummeret af magasinet “mejeri” ses!

Derudover skrev Food & Culture den 25. marts om, at græsk yoghurt hitter blandt de danske forbrugere for tiden. Og den stolte produktudvikler kan konstatere, at der refereres til Naturmælks lancering af Græstinspireret Yoghurt!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s