Hellmann’s Real Mayonnaise

image

Spørger man de danske forbrugere om de benytter sig af buræg, vil langt de fleste svare “nej”. Men hvis man kigger på salgstallene, vil de vise, at størstedelen af de æg, der bliver konsumeret i Danmark, er netop buræg. Dette skyldes ikke udelukkende, at danskerne lyver sig til en bedre samvittighed, men også i høj grad, at der oftest benyttes buræg til tilberedning af mad i storkøkkener, på restauranter og til catering samt til fremstilling af produkter, hvor æg indgår som en ingrediens. Det er altså i rigtig mange tilfælde ikke lige muligt at gennemskue, hvilke æg, der er benyttet til tilberedningen af æggekagen i kantinen og det færdigfremstillede produkt i supermarkedet.

Dette er der enkelte virksomheder, som har valgt at gøre op med, for eksempel Hellmann’s, der på deres Real Mayonnaise fortæller, at den er ‘made with free range eggs’. Det synes jeg er et rigtig fint skridt at tage og jeg hilser gerne flere at den slags ingrediensvalg og information på emballage velkommen… Specielt fra danske virksomheder!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hellmann’s Real Mayonnaise

  1. madskriverier siger:

    Og så for øvrigt:
    Husk, at hvis man vil være sikker på hæderlige æg også som ingrediens i produkter, er økologi jo et godt valg – der skal bruges økologiske æg i økologiske produkter og de økologiske høns har per definition ikke levet deres liv i et bur.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s