Selleribøf

Min Mr. Brother har valgt (taget imod en udfordring om) at blive vegetar i to måneder (noget med at redde verden fra klimaforandringerne) og når der i går var kaldt til præ-påskehygge herhjemme i Mose Maison med de gamle, skulle han selvfølgelig have noget ordentligt at spise… Derfor gav jeg mig i kast med at lave selleribøffer til ham, en traditionel vegetarting jeg tit har haft lyst til at prøve, men aldrig rigtig er blevet præsenteret for.

Resultatet var ganske godt – vi fik alle smagt dem, Mr. Brother blev mæt og fik de resterende bøffer med hjem til næste vegetarmåltid.

500 gram revet selleri, 1 deciliter revet ost, et revet løg, 2 deciliter mel, 3 æg, en smule mælk, og salt, peber og timian blandes og røres til en ensartet fars.

Bøfferne formes (med begge hænder – det var nødvendigt at få meget grattede hænder), lægges på panden og steges ved middel varme i 4-5 minutter på hver side.

Selleribøfferne blev tilberedt i forvejen, så de blev lige lunet i ovnen inden servering.

Mums og velbekomme… Selleribøfferne kan varmt anbefales – ikke kun til vegetarer, men også til os kødædere, der måske bare en gang imellem burde holde kødfri dag!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s