MAD A/S

Tilbage i 2010 havde filmen Food, Inc. premiere. Den omhandlede den amerikanske fødevareindustri på godt og (mest) ondt og var øjenåbnende for rigtig mange mennesker i Amerika og resten af verden – selvfølgelig også i Danmark. Vores daværende fødevareminister udtalte, at sådan (som det vises i filmen) står det ikke til i Danmark. Det er der selvfølgelig mange personer og organisationer, der ikke er enige i og foreningen MAD A/S blev dannet. MAD A/S er nu i færd med at lave en dokumentarflm, der vil give indsigt i det moderne danske landbrugssystem.

Det er ikke til at se (på hjemmesiden eller andre steder), hvornår filmen får premiere – foreningen bygger på frivillighed og har efter signende behov for donationer og tilskud til filmen, så det er svært at vide, hvor langt den er fra at blive en realitet. De har selvsagt været igang i et godt stykke tid; og på hjemmesiden er der ikke kommet noget nyt om filmen siden juli sidste år…

MEN, hvornår det end bliver, glæder jeg mig til at se filmen – er spændt på tonen, hvad de har gravet frem og kommet i besiddelse af – og ikke mindst hvordan de tvister det.

Har du ikke set Food, Inc. endnu – vil jeg varmt anbefale den.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s