Energidrikkenes modtræk

Der er virkelig storsalg i energidrikke i Danmark for tiden og det betyder også, at der kommer stadig flere varianter, nye produkter og større portioner på markedet.

Den slags tendenser medfører selvfølgelig modtræk og i dette tilfælde har det betydet lancering af produktet Slow Cow på det danske marked.

Slow Cow kommer ifølge reklamerne til undsætning, hvis man har haft en stresset dag og trænger til at komme ned i gear eller har brug for at slappe af og chille med vennerne. Det er en relaxing drink (eller anti-energy drink) uden kalorier, brygget på en særlig ekstrakt, udvundet af grøn te, indeholdende bl.a. lind, humle, kamille, passiflora, l-theanin og valeriane. Disse ingredienser har i følge Slow Cow selv en kendt afslappende og beroligende effekt – nogle af dem har tilmed en opkvikkende virkning på hjernen…

Hør hov, var det ikke lige det modsatte der var meningen med drikken!?

Slow Cow har selvfølgelig også været i modvind, da den blev introduceret i 7-eleven sidste år. Der lovede reklamerne medicinske egenskaber og havde ulovlige og udokumenterede sygdomsanprisninger. Markedsføringen lovede nemlig ingredienser, der beroliger centralnervesystemet, bekæmper betændelse og smerter, reducerer for højt blodtryk og åreforkalkning. Ingredienserne gør angiveligt, at du kan kontrollere angst, lidelser og spasmer – og den forbedrer din hukommelse, din søvnrytme og din koncentrationsevne. De reklamer blev selvsagt hurtigt fjernet fra overfladen efter pres fra medierne, Lægemiddelstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Under FAQ på Slow Cows hjemmeside, kan man læse følgende svar på spørgsmål:

Q: Hvornår kunne jeg drikke en Slow Cow?
A: Slow Cow kan drikkes af alle aldersgrupper. For eksempel hvis du er ung og skal på en blind date, jobsamtale, nervøs inden en eksamen, varm sommerdag med vennerne på stranden eller bare en helt almindelig shoppingtur på Strøget – kort sagt, når du har brug for focus og chill.

Og hos de lidt ældre, kan Slow Cow også være god i hverdagen når man skal passe på kalorierne, samt hjem og lave mad til mand og 3 børn, eller ja, hvis konen nu er lidt for meget kan man jo også give hende en Slow Cow til lige at slappe lidt af, inden du fortæller at venner kommer til foldbold aften. Sidst men ikke mindst når du er godt gammeldags tørstig og sætter pris på 0 KALORIER 0 SUKKER 0 FEDT

Sjove formuleringer… De henvender sig ikke just til mig!

Rød tyr – Langsom ko… Jeg ved ikke, hvad jeg synes er værst eller bedst!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s