Mellem godt nok og det sublime

Der findes det, der er godt nok – hæderligt; og så findes der det, som er sublimt – altså det bedste af det bedste!

I en madverden, hvor det til tider skal gå stærkt og effektivt, konstant under hensyntagen til faktorer som for eksempel pris og madspild, er det ikke altid det sublime er det mest optimale; men det hæderlige ej heller at foretrække.

Og så er det jo perfekt, når fødevarevirksomhederne gør det nemt for os forbrugere ved at udvikle og lancere produkter, der passer ind i køkkenerne midt imellem godt nok og det sublime.

Et af de produkter er Dr. Oetkers nye Vanilje Twister, som indeholder fem tørrede hakkede vaniljestænger, der giver den samme gode vaniljesmag som ved brug af friske (mere eller mindre) hele vaniljestænger, men giver nemhed som ved brug af vaniljesukker eller lignende tørre billige alternativer.

Vanilje Twister fungere som en peberkværn og da størstedelen af smagen sidder i stangen og ikke kun i kornene, udnyttes altså den fulde vanilje, man undgår spild og får en utrolig fyldig, intens og cremet smag ved altid at bruge frisk(kværnet) vanilje i bagværk og lignende.

Jeg hilser Vanilje Twister hjertelig velkommen i mit viktualierum!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s