Slow cooked fastfood

Vi har fået dejlig slow cooked fastfood til aften…

Og hvad skal det nu betyde?

Jo, ser I – det er jo blevet så populært med pulled pork, folk kokkererer på livet løs… Marinerer i flere dage, griller i flere timer og nyder pulled pork i stor stil!

Vi er faktisk ikke selv kommet helt op i gear på dette punkt, så jeg er stadig “pulled pork”-virgin!

Men fødevarevirksomhederne gør, som altid, alt for at ride med på tendenserne og Tulip har selvfølgelig fanget “pulled pork”-bølgen og produceret et færdigt produkt, der bare skal varmes i ovnen eller på grillen (indirekte varme)… Så er der pulled pork til alle – også de travle karrierefamilier!

Her ses produktet:

Klar til at komme ind i ovnen:

Det færdige kød:

Og her i burger med gulerods-slaw og kartoffelsalat:

Mums, det smagte godt… Eneste minus ved produktet er den meget salte smag, der altid følger med færdigmarineret kød – den har de rigtig svært ved undgå af hensyn til holdbarheden… Men ellers et rigtig godt produkt! Og en ting er sikkert: Efter aftenens oplevelse, har jeg fået blod på tanden – NU skal jeg prøve at lave pulled pork selv!

God aften derude!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til Slow cooked fastfood

  1. Uffe siger:

    Pulled Pork er en gudespise som man skal lave selv, det er jo også en del af hyggen.

  2. […] Som jeg skrev om i mit seneste indlæg om kager og tidens tendenser, så er der prestige i at lave mad, der tager laaaang tid, som eksempelvis surdejsbrød, svære konditorkager og ikke mindst den mere maskuline pendant: Pulled Pork. Men selvom vi gerne vil signalere at vi har goood tid og overskud, så er det jo ikke altid tilfældet, så derfor hjælper fødevareproducenterne med hjælpe- eller “snyde”produkter om man vil. Eksempelvis har Tulip fulgt “Pulled Pork”-bølgen og lanceret et færdigprodukt, der er pre-lavet og bare skal varmes i ovnen. “Så er der pulled pork til alle – også de travle karrierefamilier.” (Citat lånt fra bloggen: madskriverier.dk) […]

  3. […] Som beskrevet i indlægget om kagetendenser,der havde baggrund i vores medvirken i en artikel i Kristeligt Dagblad, så er der prestige i at lave mad, der tager lang tid, som eksempelvis surdejsbrød, svære konditorkager og ikke mindst den mere maskuline pendant: Pulled Pork. Men selvom vi gerne vil signalere at vi har god tid og overskud, så er det jo ikke altid tilfældet, så derfor hjælper fødevareproducenterne med hjælpe- eller “snyde”produkter om man vil. Eksempelvis har Tulip fulgt “Pulled Pork”-bølgen og lanceret et færdigprodukt, der er pre-lavet og bare skal varmes i ovnen. “Så er der pulled pork til alle – også de travle karrierefamilier.” (Citat lånt fra bloggen: madskriverier.dk) […]

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s