Luk munden og let røven

Jeg var godt (s)underholdt med anekdoter fra og spydige bemærkninger til den øvrige mere eller mindre videnskabeligt dokumenterede sundhedsscene og klar til at gøre noget ved min egen (u)sundhed efter at have hørt sundhedsrealisten (!) Christian Bitz’s foredrag Luk munden og let røven i mandags. Og så er det jo pokkers, at jeg passerer minimum tre 7-eleven på min vej til arbejde og er nødt til at kigge på denne plakat det samme antal gange.

Svært at træffe det sunde valg

Husk at spise mellem hovedmåltiderne (folk på farten fortjener noget, der forsøder dagen)… Bland selv kager 3 stk. for 20 kroner – 1 stk. op til 15 kroner… Det er jo ufatteligt, hvad man sparer!

7-eleven gør det i høj grad svært at træffe det sunde valg – svært at styre sit ja tak. For det er nemlig, hvad Christian Bitz opfordre os til: Styr dit ja tak – sig ikke nej tak, vær ikke afholdende, men tag en lille portion, et lille stykke eller bare en enkelt kage…

Så min opfordring direkte til Christian Bitz (hvis han mon kigger med!? :-)):
Kan du ikke sunderholde 7-eleven/Reitan lidt – kaste lidt håndtegn og Bitz-stjernestøv over dem og forsøge at gøre det nemmere for alle dem/os, der passerer adskillige 7-eleven-butikker hver dag på vej til og fra arbejde, på de tidspunkter, hvor vi er aller lettest at lokke i fordærv? TAK!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s