Vafler – søde, semisunde

Kristi Himmelfartsdag blev fejret med formiddagsvafler i det lille Mose Maison. Det var vafler af den søde, men semisunde slags. En ny undersøgelse viser, at danskerne skejer alt for meget ud og er alt for usunde i weekenden, at den sunde hverdag vi forsøger at leve mellem weekenderne – slet ikke kan opveje det. Derfor skulle vaflerne (lige den dag :-)) være semisunde.

Hermed opskriften:

  • Til 6-8 vafler:
  • 2 mosede bananer
  • 3 æg
  • 70 g mandelmel
  • Et drys bagepulver
  • Lidt blå birkes og en smule kanel

Det hele blandes godt, hviler lidt og bages i vaffeljernet!

Jeg spiste dem med en slags pæresalsa (en fast pære, skåret i helt små tern og overhældt med en lille smule balsamisk eddike, for at give lidt syre).

Velbekomme og glædelig søndag!

Jeg vil forsøge at finde på forskellige opskrifter med vafler, så jernet ikke bare benyttet sjældent og til den kedelige traditionelle vaffelopskrift. Derfor har jeg lavet en nye kategori til indlæg om vafler.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s