Kærgården kryddersmør

Arla Kærgården har introduceret et nyt produkt i supermarkederne – Arla Kærgården Hvidløg og Arla Kærgården Italienske Urter… Nu skal kryddersmør også være smørbart!

Arla Kærgården Hvidløb

Som den maddnørd jeg er, måtte jeg jo lige prøve den… Og valget faldt på varianten med Hvidløg & Ramsløg; fordi jeg bare var mere til hvidløg end til den udefinerbar “Italienske Urter” – og fordi jeg ville se, hvad de ramsløg kunne gøre for produktet. Jeg har jo tidligere (Produkt med ramsløg) luftet mine tanker om, at sige, at et produkt er med ramsløg (eller en anden ingrediens – fx. hyldeblomst), når indholdet i virkeligheden er forsvindende lille.

Smagen er i top (mest gennemtrængende er hvidløg) og passer lige til sommerens grillmiddage. Konsistensen er dog næsten for blød, pisket som om de har rørt den med flødeskum.

Ingredienserne er følgende: Smør (59%), uhærdet rapsolie (16 %), hvidløg (10 %), vand, mælkesyrekultur, salt (1,4%), ramsløg, hvid peber ekstrakt og fyldemiddel: nitrogen (pisket egenskab).

Aha – ramsløg er helt nede efter salt, altså igen et produkt med meget små mængder – den burde vel egentlig have heddet “med Hvidløg, Salt & Ramsløg”! OG piskeflødeeffekten kommer altså af nitrogen som fyldemiddel… Lyder det lækkert og tæt på naturen?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kærgården kryddersmør

  1. Annika siger:

    Her 'nøjes' vi med indimellem at røre en pakke SMØR op med 'hvad vi vil' og så kan der skiftes variant næste gang.
    Synes ikke det gør noget at det ikke er smørbart direkte fra køleskabet – man kan jo evt lave det som en rulle og 'skære' over med en snor i skiver – så er det hurtigt klart, især i denne sæson.
    Ja, det tager lidt tid at lave det, men til gengæld er det muligt at få den variant man har lyst til, og føler at det er et mere 'reelt' produkt.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s