Hvad er lokale fødevarer?

Det debatteres ofte, hvordan definitionen på lokale fødevarer skal formuleres. For hvad er egentlig lokalt i så lille et land som Danmark?

Definitionsproblemerne betyder heldigvis ikke, at virksomhederne har trukket sig helt ud af kampen. Nej der hersker nærmest fri fantasi til, hvad der kan markedsføres… og hurra for det.

Her er et eksempel på blandede lokale råvarer på det nationale marked – fra en stor virksomhed. 

Kohbergs serie Nyt Nordisk indeholder fire rudgrødsvarianter bagt af rug fra Himmerland, en af dem med kartofler fra Samsø og en med gulerødder fra Lammefjorden. Fantastisk ikke!?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s