Fast frugt


Undskyldningerne for IKKE at vælge frugt, når man er på farten, er mange… En af dem er, at det simpelthen fremstår som noget af det mest uhygiejniske man støder på i hele 7-eleven-butikken eller tankstationen – næsten på linje med toiletterne.

Som for eksempel her, på Hovedbanegårdens spor 11-12, hvor 7-eleven har stillet frugten på disken, måske for at lokke folk til at købe den. Jeg ser flere problemer her: folk står og ryger, hoster og hakker ud over varerne – penge føres ligelededs på kryds og tværs hen over frugten – den er slet ikke særlig lækker, er noget gammel og trist at se på – hvis denne frugt var skyllet fra morgenstunden (hvilket jeg dog tvivler på, at den var), ville jeg slippe for pesticidresterne, men næppe for forskellige andre ting i luften heromkring.


MEN… der er godt nyt 🙂 Skyllet indpakket spiseklar convenience fast frugt fra Danfrugt… Det er godt set! Jeg ønsker dem held og lykke med produktet og håber på dets succes og plads i det faste sortiment rundt omkring i landet. Nu kan hygiejnen ikke længere være undskyldningen for at vælge fast frugten fra!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s