Så er der peanut-chokolade-fudge

Jeg har nu endelig opdaget fortræffeligheden ved kondenseret mælk! Fantastisk produkt, der langt om længe har hjulpet mig med at knække müslibar-koden (mere om det i et kommende indlæg).

Og her er der så fudge in the making:
IMG_0218.JPG
400 g (svarer til 1 dåse) kondenseret mælk, 200 g peanutbutter og 200 g mørk chokolade blandet i en gryde og opvarmet forsigtigt under omrøring. Når massen er blank og ensartet, hældes den i en form (ca. 18 x 18 cm) smurt med olie og stilles på køl i LAAANG tid, til fudgen er helt fast. Herefter skæres den ud i passende stykker, nydes med det samme eller pakkes i papir.

Mums og velbekomme

IMG_0232-0.JPG

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Så er der peanut-chokolade-fudge

  1. Pingback: Myslibarer | Madskriverier

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s