Myslibarer

Jeg har jo i et tidligere indlæg, for år tilbage, efterspurgt inspiration til opskrifter på myslibarer – hidtidige forsøg er resulteret i gummiagtige klistrede eller krystalliske, bolsjeagtige og tandknækkende oplevelser.

MEN men men nu har jeg knækket koden! Og som indledende afsløret i indlægget forleden dag, så har jeg knækket koden med kondenseret mælk.

Jeg blandede 675 g mysli (af den færdigkøbte slags; da den blot stod i skabet og ventede på at blive til madspild) med en dåse kondenseret mælk (400 g), fyldte massen i en form med bagepapir og bagte det i ovnen ved 130’C i 1 time. Efter afkøling, skæres barerne ud i passende størrelse og pakkes i stykker af bagepapir.

Det er en genial snack og et perfekt mellemmåltid på vejen hjem fra arbejde i eftermiddagstrafikken. I skulle tage og prøve det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s