Hjemmedyrkning af svampe

 

Urban gardening, livsstilsprodukt – transport af færre fødevarer – kvalitetsfødevarer af affald…

Hjemmedyrkning af svampe

Det er godt nok smart – og så er det også bæredygtigt!

“Do it yourself” er så moderne i tiden… Nu er DIY-svampedyrkning også en mulighed, med en helt nye emballageløsning fra DS Smith Packaging Division. Den er lavet af genanvendeligt bølgepap trykt med opløsningsmiddelfri trykfarve og den gør det muligt at dyrke friske svampe derhjemme, bare i en (simpel) kasse.

Emballagen er baseret på en foldet æske med en integreret automatbund, og har desuden et bærehåndtag, et rum til den medfølgende sprayflaske og et ophængningshul, så æsken nemt kan placeres på væggen på et søm. På forsiden er der en perforeret åbning, denne gør det muligt dagligt at fugte svampene med vand. Som følge af en særligt udviklet struktur, garanteres op til tre gange vækst og dermed tre gange høst fra kassen.

Konceptet er klar til østershatte og forbrugere uden tidligere erfaring med dyrkning og høst af svampe, skulle kunne kaste sig ud i projektet og ende op med at kunne høste lækre friske gourmetsvampe.

Det anbefales, at forbrugeren anvender økologisk kaffegrums som dyrkningssubstrat og halm eller savsmuld som vækstbund. Når dyrkningen er afsluttet kan substratet bruges som gødning eller muld i haven, og emballagen kan sendes til genanvendelse.

Selvom jeg ikke er den store svampespiser, er jeg nødt til at holde øje med, hvornår den lander herhjemme, for det skal da prøves!?

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hjemmedyrkning af svampe

  1. steen.kjeldgaard@gmail.com siger:

    Fantastisk – sådan et kit ønsker jeg mig – all inclusive

    Faderen Din

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s