Når en trend går på dåse

Må konstatere, at pulled pork ikke er en kortvarig og forbigående tendens – ikke at jeg havde det i tankerne, efter de seneste års ekstreme hype, men alligevel… Nu er det i hvert fald stadfæstet, idet den stakkels langtidsstegte og trukkede gris er kommet på dåse og sælges i langtidsholdbar version. 

Så har man set det med!



Pulled pork, langtidsstegt og langtidsholdbar. Find den på hylden i Netto ved siden af Jaka Bov!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Et svar til Når en trend går på dåse

  1. Bent Mortensen siger:

    Jeg har aldrig syntes at det var særlig lækkert med skamkogt kød, nu er det blevet decideret ulækkert, men barbecue dressingen plejer at være god.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s