Måltidskasser og dagligvarer på nettet

Slutningen af 2014 og starten af 2015 har budt på nye indkøbsmønstre for vores lille familie! Det drejer sig om, at vi har entreret med de to nedenstående virksomheder:

Forholdet til nemlig.com var rigtig godt, men endte desværre pludseligt og hurtigt. De har lanceret et koncept kaldet Click&Collect… Altså køb dine varer og hent dem på et defineret afhentningssted (som alternativ til udbringning, som de jo stadig ikke synes de skal gøre i 4623 happiness). Click&Collect blev startet med mulighed for afhentning på Q8 eller F24 i Ringsted, Næstved, Holbæk, Slagelse, Roskilde og Solrød. Jeg benyttede selvfølgelig flittigt Roskilde og Solrød alt efter, hvad der lige passede bedst… Måske var jeg den eneste, for de lukkede for konceptet på netop de to afhentningssteder og jeg blev efterladt med en lang næse og udsigten til traditionel indkøb af dagligvarer i fysiske butikker… Øv.

RetNemt.dk er en anden historie! De gider nemlig godt køre helt ud til os i 4623 happiness med deres måltidskasser. OG der er endda to forskellige leveringsdage at vælge imellem – for vores vedkommende i hvert fald. RetNemt.dk tilbyder måltidskasser inden for kategorierne:

  • MiddelhavsRet
  • RetØkonomisk
  • RetEksotisk
  • RetBørnevenlig
  • XtraNem
  • FamilieRetter
  • RetSund
  • FiskeRet
  • RetLuksuriøs

Priserne for 2 personer (hvilet er nok til os 3) varierer mellem 99-155 kroner (dog 189 kroner for FamilieRetter, hvor der er til to dage i kassen).

Normalt vælger vi FamilieRetter og får det leveret onsdag, så er der lige til at klare ugens to sidste hverdage! Det er afmålte portioner, god hverdagsagtig mad og ingen madspild. Nye retter ind i det faste repertoire og gode muligheder for involvering af Oskar i madlavningen. Det er fantastisk!

Derudover har RetNemt.dk også frosne pizzaer, kødkasser og forskellige vine.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s